DESPRE NOI

Echipa BELSTUDIO este formata din specialisti cu o vasta experienta in domeniu, profesionisti formati in situatii extrem de variate, de la conferinte si evenimente de business pana la nunti si sedinte foto particulare. In functie de tipul evenimentului, tinuta noastra este adecvata iar prezenta noastra este intotdeauna una agreabila. Muncim cu pasiune si ne place ceea ce facem, iar asta se vede in produsul final livrat tuturor clientilor, avand un procentaj de 100% clienti multumiti. Suntem seriosi si ne respectam promisiunile, iar proiectele in care ne implicam sunt intotdeauna finalizate cu succes.

Echipamentele utilizate in prestarea serviciilor noastre, sunt echipamente din seria professional de la branduri cu renume, fiind echipamente variate care reusesc sa acopere o paleta diversificata de nevoi. BELSTUDIO este in permanenta in pas cu tehnologia reusind sa va oferim cele mai bune solutii tehnice foto-video pentru a surprinde evenimentul la care participam la un nivel de inalta calitate.

Emoția zilei va fi mult prea mare pentru a vă aduce aminte de toate momentele marelui eveniment, de aceea un fotograf și un cameraman vor fi permanent alături de voi pentru a capta clipe pe care le veți retrăi doar atunci când veți viziona albumul și filmul nuntii.